Finally! Nå er jeg endelig i full gang igjen. Det føles meget godt å kunne disponere dagen selv, samtidig som Olivia storkoser seg i barnehagen.
img_1150

Nå venter nye planer, kunder, mange kafekopper og deadlines – og også nye utfordringer jeg ikke har vært borti før. Derfor sier jeg som Pippi – de klarer jeg helt sikkert og hopper i det med armer og ben.

En av de er at jeg skal være Manager for Ingrid Anette Hoff Melkersen (www.ingridanette.com) som er blogger, modell, foredragsholder og nå forfatter! Det spesielle med Ingrid er at hun lever med kronisk sykdom, Morbus Crohn, som er utlagt tarm. En tøff tilværelse – men også tøff dame! Og når du atpåtil debuterer som forfatter trengs det virkelig en wingwoman. En manager. Og det er det jeg skal være. Jeg har fokus på mediaplanlegging, sosiale medier og ikke minst booking av foredrag. Har allerede vært med på litt, blant annet pangstart med boklansering hos Gyldendal, LIVE-opptreden på God Morgen Norge på TV2 og besøk på NRK Midtnytt. Morro med slik jobbing! Alltid drømt å om jobbe med tv, så dette er jo et hakk nærmere enn til daglig selv om det ikke er helt det samme. 😀

img_1094 img_1550

Med andre ord kommer det til å bli litt å fortelle om, jeg skal ta dere med på reisen og forsøke å dele litt tanker rundt dette med å hoppe ut i en ny utfordring og hvordan det føles på kroppen!

I dag måtte imidlertid familen komme foran jobben, og jeg skulle egentlig ha vært med Ingrid til festaften med TARA og prisutdeling – hun er nemlig nominert til Årets modigste kvinne! Wow sier jeg bare! Det står det respekt av. Følg gjerne kåringen live på Ingrids facebookside her: www.fb.me/crohnprinsesse