Ja, hva er det?
Jeg er en sånn en.

Hva legger jeg i begrepet gründermamma?
En gründermamma er litt som andre mammaer. Kan mye, har god kontroll, oversikt på både detaljer og helheten, planlegger langsiktig, sørger for at alle får seg gode lekekamerater, tenker på sikkerhet, helse og ikke minst at alle skal ha det bra.

Om du er så heldig å være mamma kjenner du deg nok igjen, selv om denne beskrivelsen er ment å være for noe helt annet enn mammarollen. Men jeg er også en mamma. En ganske ny en. Mamman til Olivia. Ei lita tuppe som smiler og ler og har vært en del av vår lille familie siden den 23. juni 2015.

{"focusMode":1,"deviceTilt":-0.01595146395266056,"whiteBalanceProgram":0,"macroEnabled":false,"qualityMode":3}Vår familie består altså av lille Olivia på 6 mnd, min kjære ektemann Tor-Erik og meg, Nina Beate. Jeg vært gründer og selvstendig næringsdrivende siden 1. august 2011 og kjenner meg veldig igjen i beskrivelsen av en gründermamma. I min bedrift jobber jeg  ofte med gründere og jeg er genuint opptatt av at de skal ha det så bra som mulig både som gründere og bedrifter. (og hvordan spesielt mammaer har det som gründere har jeg i det siste engasjert meg veldig i!)

Det denne bloggen skal handle om; både mammarollen, gründerlivet, Olivia og alt som hører med – og forhåpentligvis være en stemme her i Norge for det som er viktig for oss som er eller vil være en gründermamma.

Om du er mamma, gründer eller bare vil følge en hverdagsblogg med litt mindre rosa vri – hjertelig velkommen skal du være!

Legg gjerne igjen en kommentar så jeg kan bli kjent med deg, det gjør meg glad!

// Nina Beate